Könyvbemutató

2022.10.02. 15:42

A genderideológia veszélyeiről szóló kötetet mutatott be az Alapjogokért Központ

A gendermozgalom célja a társadalom szövetének megsemmisítése a könnyen kormányozható, tökéletes fogyasztókká alakított individuális emberek megteremtése által - jelentette ki Birgit Kelle német író, újságíró Még normális? Akkor gendereljük! című kötetének vasárnapi budapesti bemutatóján.

Birgit Kelle erdélyi szász származású német újságíró, író az Alapjogokért Központ gondozásában megjelent "Még normális? Akkor gendereljük!" címû könyvének budapesti bemutatóján 2022. október 2-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Anikó

Az Alapjogokért Központ gondozásában megjelent könyvben a szerző arról ír, hogy a genderpropaganda probléma és nem megoldás.

Úgy fogalmazott: 

"ha összezúzzuk a természetes nőt és a természetes férfit", akkor összezúzzuk a családot. Ezzel pedig összezúzzuk az emberek szociális hálóját, amely a társadalom összetartó ereje. Ha pedig elvágjuk az egyént minden emberi kapcsolattól, akkor elvágjuk a történelemtől és a múlttól is.

A szerző azt mondta, olyan nyelven kívánta megírni a könyvét, amely az átlagemberek számára is érthető. Ugyanis a gendermozgalom stratégiájának része, hogy az átlagember ne érthesse az ideológiát, mert amit nem ért, az ellen nem is tud harcolni - jegyezte meg.

Kiemelte, szeretné leleplezni, hogy a genderideológia nem a női jogokról, a nemek közötti egyenlőségről szól, hanem a női kategória lerombolásáról, a nők jogainak eltiprásáról. Például már az is előfordul Nyugat-Európában, hogy férfinak született transznemű nők erőszakoskodnak a női börtönökben a nőkkel - mondta.

A nők társadalmi szerepét célozza meg az is, hogy biológiai férfiak nőnek vallják magukat és női szerepben versenyeznek a "biológiai nőkkel" - tette hozzá.

Szerinte a legnagyobb probléma, hogy a gendermozgalom mára már a gyermekek identitásának lerombolásán keresztül próbálja megváltoztatni a társadalmat, ebben pedig a transzmozgalmak a legaktívabbak.

Birgit Kelle úgy véli, hogy 

Magyarország szerencsés helyzetben van, mert tanulhat a hibás nyugat-európai gyakorlatból és már nem kell elkövetnie ugyanazokat a hibákat.

Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója emlékeztetett arra, hogy a központ 2013-as megalakulása óta igyekszik felhívni a figyelmet a genderideológia veszélyeire és vadhajtásaira. Annál is inkább - mondta -, mert a gendermozgalom már az óvodától az egyetemig igyekszik megvalósítani programját.

Hangsúlyozta, hogy erre reagált az Országgyűlés által elfogadott és "Brüsszel hihetetlen dühét kiváltó" gyermekvédelmi törvény, amely semmi másról nem szól, mint a gyermekek védelméről.

Tárkányi Eszter, a központ elemzője azt mondta: a helyzet oda jutott, hogy meghurcolják a teremtés ténye mellett kiálló embereket, azokat, akik kimondják, hogy csak két nem létezik. Továbbá nyugaton az oktatási intézmények egy jelentős része "mára genderátnevelő táborrá vált" - fogalmazott.

Hozzátette, ha balliberális kormány kerülne hatalomra Magyarországon, akkor mindent megtenne azért, hogy törvényi szintre emelje a genderideológiát.

Az agresszív gendermozgalom térnyerése már ott tart, hogy a következő lépés az lehet, hogy a pedofília is elfogadottá válik 

- vélte Tárkányi Eszter.

A 300 oldalas kötet megvásárolható az Alapjogokért Központnál és könyvesboltokban is kapható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában