Kijelentette

2022.09.27. 21:39

Nem alapértelmezett, hogy Gyurcsány támogatná-e Karácsony újraindulását

Így vélekedett a Partizán című műsorban a bukott miniszterelnök – írja a Magyar Nemzet.

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

 „Sem a Demokratikus Koalíciónak, sem Dobrev Klárának nincs köze a választási vereséghez, Márki-Zay Péter viszont hibák és felelőtlenségek sorozatát követte el” 

– vélekedett a Partizán című műsorban Gyurcsány Ferenc, aki szerint történelmi-politikai tévedést követtek el a miniszterelnök-jelölt szerepével kapcsolatban. Mint mondta, amit Márki-Zay Péter képvisel és csinál, nagyon messze van attól, amit ő Magyarországról gondol. „Ő szenvedett történelmi vereséget, nem mi” húzta alá. 

Mint kiderült, Gyurcsány Ferenc átvette a budapesti DK elnökségét, ugyanis az eddigi elnök, Trippon Norbert „visszament” Újpestre, ahol polgármesteri ambíciói vannak. Mivel Gyurcsány fővárosi elnöksége összefüggésbe hozható a 2024-es választásokkal is, Gulyás Márton műsorvezető rákérdezett, hogy pártja támogatni fogja-e Karácsony Gergely főpolgármestert a 2024-es önkormányzati választáson. Gyurcsány válaszul úgy fogalmazott:

Nem alapértelmezett, hogy támogatjuk.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában