Agresszió

2022.08.30. 14:42

Migránsok támadták meg a határkerítés építőit (videó)

Az illegális bevándorlók kövekkel dobálták meg a kerítés megerősítésén dolgozó elítélteket és felügyelőiket a határzár szerb oldaláról.

Kutyás járõr a szerb-magyar határon álló biztonsági határzár elsõ és második kerítéssora között futó manõverúton Röszke térségében 2017. április 28-án.

Forrás: MTI

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Kővel dobálták meg migránsok a büntetés-végrehajtás munkatársait és a határkerítés megerősítésén dolgozó fogvatartottakat a határzár szerb oldaláról - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) kedden az MTI-vel.

Azt írták, hogy hétfő délután baltával, botokkal felfegyverkezve jelent meg egy 15-20 tagú csoport Ásotthalom térségében az ideiglenes biztonsági határzár szerb oldalán.

Az illegális bevándorlók kövekkel dobálták meg a kerítés megerősítésén dolgozó elítélteket és felügyelőiket - közölte a BVOP.

A felügyelők a fogvatartottakkal biztonságos távolságba vonultak, személyi sérülés nem történt. Az ideiglenes biztonsági határzár megerősítése - fokozott óvintézkedések mellett - folytatódik - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában