Megdöbbentő részletek

2022.08.30. 17:02

Exkluzív interjúban vallott a halálbrigád vezetője

Újabb, megdöbbentő részletekről számolt be Kiss Árpád a hat halálos áldozatot követelő, romák ellen elkövetett bűncselekménysorozatról.

Kiss Árpád elsőrendű vádlottat vezetik elő a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságok harmadfokú büntetőperének tárgyalására a Kúria dísztermében 2016. január 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Exkluzív interjút adott a Mediaworks Hírcentrumának Kiss Árpád, a romák elleni támadás- és gyilkosságsorozat első rendű elítéltje.

A több mint egy évtizeddel ezelőtt, a Gyurcsány-Bajnai-kormányok idején elkövetett bűncselekményekről megdöbbentő részleteket árult el a Kozma utcai börtönben raboskodó, láthatóan megtört férfi.

A beszélgetés egyik apropóját az adta, hogy a napokban szabadult Sátoraljaújhelyről a két utolsó támadásnál sofőrként részt vevő Csontos István.

Az, hogy Kiss szerint játszhattak-e bármilyen szerepet a titkosszolgálatok vagy valamelyik politikai párthoz köthető személy a bűncselekmény-sorozatban, és hogy lehettek-e a mai napig szabadlábon védő segítőik, az kiderül az interjúból.

A halálbrigád vezetőjével készített beszélgetést a szerdai Magyar Nemzetben olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában