Ünnep

2022.08.27. 07:00

Digitális térképpel is segíti a tűzijátékra látogatókat az Országos Mentőszolgálat

Digitális térképpel is segíti a tűzijátékra látogatókat az Országos Mentőszolgálat - közölte a szervezet kommunikációs vezetője pénteken.

Tűzijáték a Duna felett Budapesten a nemzeti ünnepen, 2019. augusztus 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Győrfi Pál közleményében azt írta: 

az augusztus 27-i "Tűz és fények játéka" műsoron látványos és monumentális drón show, ünnepi fényfestés lesz, ahol a mentők a Duna két partján nézők tömegeinek biztonságáról gondoskodnak úgy, hogy közben az életmentő alaptevékenység a főváros és az ország egyéb területein is folyamatos és zavartalan maradjon.

A mentőegységek a terület gondosan kiválasztott pontjaira települnek, összesen 43 helyszínen, helyzetüket pedig a mentők által külön erre a célra készített digitális térképen bárki pillanatok alatt megkeresheti - írta.

A térkép a mentőszolgálat weboldalán - www.mentok.hu/tuzijatek - és a több mint félmillió felhasználó okostelefonján működő, mindenki által letölthető ÉletMentő applikáción keresztül (információ-chatbot-tűzijáték) is elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában