Energia

2022.07.14. 20:13

Németh Szilárd: ezentúl is megvédjük a családokat (videó)

Energia-veszélyhelyzetet hirdetett kormány. Augusztustól az átlagfogyasztáson felül mindenkinek a piaci árat kell fizetnie a gázért és az áramért.

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztost a Hír TV Napi aktuális című műsorában kérdezték. Úgy fogalmazott: ha eljön a béke, akkor visszaáll a régi rend, visszaállhat a régi rend, azért pedig nagyon sokat kell még tennünk – írja a Mandiner.

Én egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem fognak visszaesni, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk

– közölte Németh Szilárd, majd azzal folytatta, dolgoznak valamiféle kompenzáción.

Kijelentette, a Fidesz mindig is a rezsicsökkentés pártján állt, és a rezsicsökkentéssel eddig is, és ezentúl is megvédik a családokat.

Mindenkin segíteni szeretnénk

– emelte ki a kormánypárti politikus.

Borítókép: Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2022. július 13-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában