MSZP-s belviszály

2022.07.12. 15:36

Hiller: Nem lehet megígérni, hogy személyi kérdésekben nem lesz feszültség (videó)

Miután Ujhelyi István bejelentette, hogy mégsem száll versenybe az MSZP társelnöki tisztségéért, elindultak a találgatások, hogy a visszalépés hátterében Molnár Zsolt állhat. Hiller István azonban a Mediaworks Hírcentrumának arról beszélt, hogy a két politikus között nincsen konfliktus.

Ujhelyi István áprilisban még nagyon lelkesen beszélt az MSZP megújításáról, hiszen el akart indulni a társelnöki pozícióért. Mint fogalmazott, esélyt akar adni annak, hogy a magyar szociáldemokráciának legyen egy új politikai mozgalma az MSZP cölöpjein.

Pár nappal ezelőtt pedig már arról szóltak a hírek, hogy mégsem indul el a tisztújításon. 

Az ATV-ben pedig ki is mondta, hogy elfogyott a levegő körülötte. Egyes hírek szerint a visszalépés hátterében Molnár Zsolt állhat, ugyanis a pártigazgatónak saját jelöltje van Nemény András személyében. Ezt Molnár aztán az ATV-ben tagadta.

Hiller István, az MSZP választmányi elnöke a Mediaworks Hírcentrumának arról beszélt, hogy hétvégén volt egy olyan rendezvényen, ahol Ujhelyi és Molnár Zsolt között ült, és ő nem látott a két politikus között semmiféle konfliktust.

Hiller szerint azonban azt, hogy nincsen vagy nem lesz feszültség, személyi kérdések esetében nem lehet megígérni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában