Készülődik

2022.07.13. 11:28

Gyurcsány a tüntetéseket kihasználva térne vissza a hatalomba

Készülünk 

– írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. A baloldal bukott miniszterelnöke a kormány munkájáról szólva úgy fogalmazott, hogy „háború a becsapott választókkal, háború Európával, háború az ellenzékkel” – írja a Magyar Nemzet.

Továbbá Gyurcsány arról lamentált, hogy mindenki ellenség. 

Nincs ilyen ország. Nincs ilyen kormány– vélekedett a 2006-os őszi eseményekkel hírhedtté vált volt kormányfő.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a közösségi oldalán kiemelte:

Gyurcsány hergeli az embereket és kormányzásra készül, miközben egyszer már tönkretette az országot.

Mint ismert, néhány nappal ezelőtt a Demokratikus Koalíció elnöke egy hasonló hangvételű posztban arról értekezett, hogy megtanulták 2002 és 2006 leckéjét, de még a 2022-es választások „más természetű leckéjét” is. Emellett ugyancsak arról írt, hogy „készülnek”.

Fontos megjegyezni, hogy hatalomba visszavágyódó DK-vezér múlt szombati posztja után tegnap a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali képviselők egy része is ott volt azon a budapesti demonstráción, amit a kataadózás átalakítása ellen szerveztek, és amivel megbénították a főváros egyes pontjait. Többek között momentumos politikusok is részt vettek a tegnapi tüntetésen, akik ma este hat órára újabb demonstrációt hirdettek meg a parlament elé, a Kossuth térre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában