Mikor is lesz az az évértékelő?

2022.02.09. 16:46

Márki-Zay nem árulja el, hogy kik súgtak neki a tévéstúdióban (videó)

Márki-Zay Péter, az ellenzék jelöltje kedd este élő adásban felejtette el, hogy mikor tartja a saját évértékelőjét. A baloldali miniszterelnök-jelölt két hibás dátumot is megadott. Végül valakik megsúgták neki a helyes választ, és harmadik próbálkozásra már sikerült elmondania. Azt azonban nem lehet tudni, hogy kik súgtak Márki-Zaynak. Az Origo ezzel kapcsolatosan kérdéseket tett fel a politikusnak, de a baloldali jelölt nem reagált a megkeresésükre.

Márki-Zay Péter kedd este – szokásához híven – az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége volt.

A riporternő, Szöllősi Györgyi többek között arról kérdezte a baloldali jelöltet, hogy mikor tartja az évértékelőjét, mire 

Márki-Zay előbb azt mondta, 17-én, majd kinézett valakire a stúdióban - úgy tűnik, a sajtósai is bent ülnek a stúdióban, hogy súgjanak neki - és javított 15-ére. Néhány másodperc múlva azonban megint kinézett a stúdió egy másik pontjára és megint javított: 16-ára.

Az Origo a történtekkel kapcsolatosan megkereste a baloldali jelöltet. Az ügyben az alábbi kérdéseket juttatták el Márki-Zay Péterhez:

  1. Ki volt a két ember, aki a stúdióban súgott Önnek?
  2. Miért kell bemenniük a stúdióba?
  3. Súgtak-e más kérdésnél is?

Márki-Zay mindeddig azonban még nem reagált a kérdésekre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában