LMBTQ-lobbi

2021.10.07. 10:15

Zsigó: a kormány minden vitát vállal a gyermekvédelmi törvényről (videó)

A balliberálisok és Brüsszel – egyre több eszközzel – arra akarják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára csütörtökön a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

Zsigó Róbert hangsúlyozta, a politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is „zsarolja” Magyarországot: visszatartja a hazánknak járó pénzeket.

„Hiába fenyegetnek, hiába zsarolnak bennünket, nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba”

– emelte ki az államtitkár.

Hozzátette, a kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyerekekre irányuló egyre agresszívebb szexuális propagandát, és ebben a nemzeti konzultáció is segíti, hiszen a válaszadók 97 százaléka egyetértett a kormánnyal ebben.

„A kormány ennek megfelelően minden vitát vállal a törvényről. Arról a törvényről, ami nem szól másról, mint hogy tilos a gyermekekre irányuló szexuális propaganda az óvodákban, az iskolákban és a médiában”

– jelentette ki a politikus.

Zsigó Róbert úgy folytatta, a kormány tervei szerint Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak erről.

„Addig is minden csatát vállalunk a magyar gyermekek védelmében”

– fogalmazott az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!