Ország-világ

2021.08.12. 15:52

Fekete-Győr András beengedné az óvodákba a transzneműeket

A Momentum-elnök minél több dolgot mutatna meg a felnőttkorból az iskolásoknak.

Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke felszólal a Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen elnevezésû rendezvényen a gyõri városháza elõtti téren 2019. október 12-én.

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

„Beengednék ilyen embereket, persze”

– jelentette ki Fekete-Győr András a Hit Rádió Gyújtópont című műsorának adott csütörtöki interjúban, arra a kérdésre válaszolva, hogy kormányra kerülve támogatná-e, hogy transznemű emberek tartsanak felvilágosító órákat az óvodásoknak és az iskolásoknak – írja a Magyar Nemzet.

Úgy vélte, hogy az iskolának minél több dolgot kell megmutatnia a felnőttkorból a gyermekeknek.

A Momentum elnöke a gyermekvédelmi törvényt is bírálta, homofóbnak nevezve a jogszabály minden olyan elemét, amely »gátolja a felvilágosítást a szexuális különbségek kapcsán«.

Fekete-Győr nem tudott világos választ adni arra, hogy meghagynák-e a pedofíliaellenes törvény azon részét, amely általánosságban – tehát az LMBTQ-közösséget hátrányosan nem érintve – tiltja a szexualitás öncélú ábrázolását a gyermekeknek szóló reklámokban. Érdekesség, hogy a Momentum-elnök szerint Magyarországon nagyjából félmillió meleg ember él.

Mint a Mediaworks Hírcentruma korábban beszámolt róla,

az LMBTQ-lobbi érzékenyítő tevékenységével a tengerentúlon már elérte, hogy akár óvodákban is rendszeresen szervezzenek olyan »felvilágosító« esteket, amikor transzvesztiták,

vagy az LMBTQ szubkultúra egyéb képviselői csinálnak – sokszor explicit szexuális utalásokat sem nélkülöző – műsort a kisgyermekeknek. Arra is volt példa, hogy a fellépőről kiderült, hogy korábban gyermekmolesztálásért állt bíróság előtt.

Borítóképünkön Fekete-Győr András, a Momentum elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!