Ország-világ

2021.01.12. 20:29

A mélybe zuhant és meghalt egy férfi a pécsi megyeházán

Rendőrök és mentők érkeztek kedden öt óra után a pécsi Széchenyi térre, a megyei önkormányzatnak is helyet adó épületbe. Egy ember a harmadik emeletről, a belső lépcsőházban a mélybe zuhant.

A később szerencsétlenül járt ember azzal lépett az épületbe, hogy a harmadik szinten – ahol nem a megyei önkormányzat, hanem egy gyermekvédelmi intézmény működik – szeretné megnézni a díszítőelemeket és a freskókat – számol be a Pécsi Újság nyomán a Bama.hu.

A portán természetesen továbbengedték, semmi ok nem lett volna ennek ellenkezőjére, hiszen középületről van szó, s a látogató nem viselkedett furcsán – írják.

Ezt követően felment a harmadik emeletre, majd onnan a mélybe esett. A nála lévő holmik a folyosón maradtak – számolt be a Pécsi Újság.hu hírportál.

Azt egyelőre nem tudni, baleset történt-e.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a haláleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, de részletesebb tájékoztatást a jogszabályok értelmében nem adhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!