Járvány

2020.03.17. 10:15

Győrfi Pál: eljött a társadalmi felelősségvállalás ideje!

Példamutató jótékonysági akciót indított egy magyar feltaláló, amelybe bárki beszállhat.

Március 15-én Koltai Viktor hazai feltaláló, a Siren7 fejlesztője úgy döntött, minden eladott termékük árából 10%-ot, azaz 1500 forintot a Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány javára ajánl fel a koronavírus elleni küzdelemben – írja a magyarnemzet.hu.

Győrfi Pál mentőszóvivő, a Siren7 fővédnöke a kezdeményezés kapcsán elmondta:

„az új koronavírus terjedése az egészségügyi intézményeket rendkívül nehéz kihívás elé állítja.A járvány legyőzése társadalmi összefogást és személyes felelősségvállalást igényel, aminek a higiénés szabályok szigorú betartása mellett egyik fontos eleme lehet az egészségügyi dolgozók támogatása.”

Hozzátette, példamutató felajánlást tett a cég, ami közvetlenül a „frontvonalban” dolgozókat segíti és amelyhez, reméli, minél több vállalat és magánszemély csatlakozik majd.

Koltai Viktor a felajánlás kapcsán hangsúlyozta, a jelenlegi szörnyű helyzetben nemcsak a hazai vállalatok és munkavállalók, de a magyar gazdaság és az egészségügy is hatalmas harcot vív, ezért fontos, hogy aki csak segíteni tud, megtegye.

A járvány megfékezése mindannyiunk közös ügye, épp ezért szeretném, ha a jótékonysági kampányba minél többen becsatlakoznának – mondta.

Aki részt vállalna az akcióban, és adakozna a kórház és dolgozóinak számára, Magyarországról az alábbi számlaszámon teheti meg:

Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány 11705008-29919907

Külföldről pedig erre a számlaszámra utalhat:

Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány HU43 1170 5008 2991 9907 0000 0000

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!