tragédia

2019.07.06. 13:18

A mélybe vetette magát egy beteg a kórház lépcsőházában

A férfi életét a gyors beavatkozás sem tudta már megmenteni.

Úgy tudni, a beteget a fővárosi Dél-pesti Kórházban egy vizsgálatra vitték június utolsó napján, mielőtt azonban a vizsgálószobába értek volna, történt valami. A férfi zavart lett, és esze ágában sem volt együttműködni a kórház dolgozóival.

Kirohant a folyosóra, majd többen utána siettek, ám a következő pillanatban már át is vetette magát a lépcsőház korlátján. A lábát még sikerült elkapni, megtartani azonban nem tudták már, így a férfi a második emeletről a mélybe zuhant – írja lapértesülésre hivatkozva a Ripost.

Bár a sürgősségi osztály alig pár méterre volt a tragikus esettől, de a gyors beavatkozás sem tudta már megmenteni a férfi életét. A kórházban rendőrségi helyszínelés is volt.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet vezetősége a lap megkeresésére közölte: „2019. június 30-án egy férfi beteget intézetünkben vizsgálatra vittek. A beteg a lépcsőházban a korláton átugrott, a mélybe zuhant és életét vesztette. A beteg halálát a kórház dolgozói megállapították és az esettel kapcsolatban a rendőrséget értesítették. Az ügy miatt vizsgálat indult.”

A dél-pestiben egyébként nem ez az első haláleset: öt évvel ezelőtt, 2014 novemberében a negyedik emeletről vetette magát a mélybe egy férfi, akit a fül-orr-gégészeti osztályon kezeltek. 2016-ban pedig egy női holttestet találtak az egészségügyi intézmény 9. emeletén: a váró női mosdójában bukkantak a többnapos hullára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!