"Erre van az előre..."

2018.12.19. 10:52

Tőkés László: a Néppárt egyetlen esélye, ha Orbán Viktorra hallgat

Régóta látható az Európai Néppárt megosztottsága. Tőkés László, a Fidesz európai parlamenti képviselője az egy tévéinterjúban úgy fogalmazott: ha a Néppárt magára talál és felveszi a harcot a migrációs invázióval, akkor az európai parlamenti választásokon is van esélye.

Tőkés László elmondása szerint ha ez nem valósul meg, akkor önmagát ássa el a pártcsalád.

- A Néppárt balliberális szárnya Orbán Viktor miniszterelnöktől és az ő oldalán állóktól szeretne szabadulni. Nekem az a véleményem, hogy a Néppárt egyetlen esélye, ha Orbán Viktorra hallgat – fogalmazott a politikus az Echo Tv Napi aktuális című műsorában.

https://stream.echotv.hu/videos/2018/12/720/20181218_napi_aktualis_tokes.MP4

Hozzátette: Orbán Viktor a legutóbbi néppárti tisztújító kongresszuson is kiállt az Európai Néppárt egysége és nemzeti keresztény beállítottsága mellett. – Erre van az előre, és ezt nagyon jól látja Orbán Viktor. Ha itt engedünk a kiszorítósdinak és a megosztottságnak, akkor rossz eséllyel indulunk a választásokon – emelte ki.

Tőkés László kiemelte: nagyon sok türelemre van szüksége Orbán Viktornak és a Fidesz-KDNP néppárti delegációjának ahhoz, hogy elviseljék a sok csúfságot, amelyet velük szemben űznek a Néppárton belül.

Borítóképünk kivágás a fenti videóból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!