Egy kis mellékes

2017.07.20. 18:24

Így kereste a pénzt Will Smith felesége

Döbbenetes titkot árult el Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith. Rádióműsorban mondta el azt, amire senki sem lenne büszke: egykoron igencsak törvénytelen módon jutott a „sztárgázsijához”. Boldog lehet, hogy nem kapták el a zsaruk, mert amit fiatalon tett, azért sok-sok év börtön jár.

Will Smith, aki jó ideje igazi hollywoodi szupersztárnak számít, vélhetően beleegyezett, hogy felesége, a szintén színész Jada Pinkett Smith egy rádióműsorban fedje fel sötét múltját. Jada ugyanis eddig senkinek senkinek egy árva szót sem szólt arról, hogy nagyjából 30 éve, amikor még nem is álmodott mostani férjéről, és a nagyvászonra is csak vágyakozhatott, drogot árult – mint arról egyebek között a Daily Mail is beszámolt.

Jada a rádióinterjúban bevallotta, hogy akkor dílerkedett, amikor kapcsolatba került Tupac-kel, a rapperrel – aki egyébként alig 25 éves korában elhunyt.

- Van itt egy nagyon érdekes dolog, amiről még nem beszéltem... Amikor először találkoztam Pac-kel, drogdíler voltam... – mondta ki nagy nehezen, de részleteket nem árult el. Annyit azonban még megosztott a hallgatósággal, hogy „átélt valami nagyon rosszat”, és ez sorsfordító hatással volt rá; úgy döntött, új életet kezd. Míg Tupac egyre jobban alámerült a drogok poklába, Jadának sikerült megbirkóznia ezzel a súlyos problémával, és mint kiderült, most épp könyvet ír az életéről.

A teljes történet, a részletek róla, Tupacről és a kapcsolatukról a készülő műben lesz olvasható, amelyről egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg.

Egy azonban biztos: remek reklámfogás az ilyen jellegű vallomás, így Jada vélhetően többet nem tér le a helyes útról, hiszen ha épp egy filmmel nem, az életregényével biztosan kaszálni fog!

Címkék#willsmith

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!