nevetséges lett

2020.08.04. 15:51

Andrew Lloyd Webber is utálta az új Macskák-filmet

A zeneszerző szerint megbosszulta magát, hogy a rendező senkivel nem akart együtt dolgozni az eredeti előadás alkotói közül.

(dpa) - British composer Andrew Lloyd Webber is standing next to a dummy representing a figure from his musical Cats, Berlin, 30 October 2002.

Forrás: AFP/DPA

Fotó: JENS KALAENE

Andrew Lloyd Webber is elmondta, mi volt a problémája a tavaly bemutatott Macskák-kal – írja az Origo.

A zeneszerző a Sunday Timesnak nyilatkozta, hogy az volt a gond a filmmel, hogy Tom Hooper rendező senkivel nem akart együtt dolgozni az eredeti előadás alkotói közül. Az eredmény nevetséges lett.

A filmben olyanok szerepeltek, mint Taylor Swift, Idris Elba, James Corden, Judi Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson és Ian McKellen, a rendező az Oscar-díjas Tom Hooper volt (A király beszéde, A nyomorultak és A dán lány rendezője), a film mégis hatalmasat bukott a mozikasszáknál (100 millióba került reklámköltségek nélkül, és 7 millió alatt hozott az első hétvégéjén), közröhej tárgyává vált a kritikusok, a filmszakma és a filmrajongók körében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!