váltás

2020.08.08. 17:30

Portugáliában folytatja a brazilok gólvágója

A brazil válogatott Éverton Soares a Benfica labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Brazil's footballer Everton talks during a press conference at the Granja Comary sport complex in Teresopolis, Brazil, on June 2, 2019 where the national team is training ahead of the Copa America tournament. (Photo by Mauro PIMENTEL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Mauro Pimentel

Egybehangzó brazil és portugál sajtóhírek szerint a 2019-es Copa América társgólkirálya a Flamengo korábbi edzőjének, Jorge Jesusnak a hívására vált klubot.

A 24 éves, 14-szeres válogatott támadó a perui Paolo Guerreróhoz hasonlóan három góllal zárta a tavalyi kontinensbajnokságot, a fináléban mindkét játékos eredményes volt. A döntőt a brazilok 3-1-re nyerték meg.

A Copa Américát követően a hajviselete miatt Hagymácskának (Cebolinha) becézett támadó ázsiója megnőtt ugyan, és kérőkből sem volt hiány, mégsem váltott. Sajtóbeszámolók szerint az akkor 40 millió euróra (13,8 milliárd forintra) taksált piaci értéknek várhatóan a felét fizeti ki most érte a Benfica.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!