tenisz

2021.10.14. 18:15

Nadal még tanácstalan a jövőt illetően

Rafael Nadal egyelőre nem tudja, sérülése után mikor tér vissza a teniszpályára.

Spain's Rafael Nadal leaves the court after the men's singles semi-final tennis match against Serbia's Novak Djokovic on Day 13 of The Roland Garros 2021 French Open tennis tournament in Paris on June 11, 2021. (Photo by Christophe ARCHAMBAULT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Christophe Archambault

A 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes spanyol játékos bal lábsérüléséből lábadozik, és bár minden nap sokat dolgozik a visszatérésen, egyelőre nem tudja, ez pontosan mikor jön majd el.

„Jó fizikai állapotban szeretnék visszatérni. Pontos tervet követek, de mindig vannak olyan dolgok, melyeket nem tudok százszázalékosan irányítani. Tudom, milyen céljaim vannak és azzal is tisztában vagyok, ezeket hogyan tudom elérni”

- fogalmazott mallorcai otthonában a 35 éves teniszező.

Nadal – aki jelenleg hatodik a világranglistán – az év elején hátproblémával küzdött, majd a Roland Garros után lemondta a wimbledoni tornát és az olimpiát is. Legutóbb augusztusban, Washingtonban játszott, akkor jelentette be, hogy az idény hátralevő részét kihagyja.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!