nhl összefoglaló

2021.02.27. 14:45

A Rangers is átrobogott a Bostonon

A New York Rangers házigazdaként 6–2-re legyőzte a Boston Bruinst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.

Ottawa Senators Christopher DiDomenico (Front L) scores 2-3 in the second period of the NHL Global Series hockey game between Colorado Avalanche and Ottawa Senators at Ericsson Globe in Stockholm, Sweden on November 10, 2017. (Photo by Erik SIMANDER / various sources / AFP) / Sweden OUT

Forrás: AFP

Fotó: Erik Simander

A találkozón döntőnek bizonyult a második harmad végjátéka, amikor a 2–1-es előnyben lévő házigazdák 12 másodperc alatt két újabb találattal 4–1-re megléptek. A Bruins negyedik vereségét szenvedte el legutóbbi öt fellépésén, a bostoniak egy nappal korábban a New York Islanders vendégeként maradtak alul 7–2-re. A Madison Square Gardenben közel egy év után ismét lehettek nézők, igaz, még mindig csak korlátozott létszámban.

Cam Talbot két és fél hetes kényszerszünetet követően – pozitív koronavírustesztet produkált – tért vissza a Minnesotába, és 27 védéssel járult hozzá csapata 3–1-es győzelméhez, amellyel megszakították a Los Angeles Kings hat mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáját. A Wild sorozatban az ötödik sikerét aratta, legutóbb pont pénteki ellenfelétől, a Kingstől kapott ki.

A Coloradóban Nazem Kadri egy góllal és két gólpasszal vette ki részét az Arizona 3–2-es legyőzéséből.

Az Avalanche 25 éves kapusa, Hunter Miska 16 védést követően első győzelmét könyvelhette el a ligában, és az 59 perc közepéig még úgy nézett ki, hogy ráadásul kapott gól nélkül, shutouttal zár.

Eredmények

New York Rangers–Boston Bruins 6–2

Minnesota Wild–Los Angeles Kings 3–1

Arizona Coyotes–Colorado Avalanche 2–3

Forrás: MTI

Borítókép: Illusztrációfotó / Erik Simander / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!