Peking 2022

2022.01.19. 10:33

A szervezők szerint biztonságos a My2022 alkalmazás

Kedden kanadai kutatók azt közölték, hogy az applikáció biztonsági hibákat tartalmazhat.

Minden szempontból biztonságos és védett az a mobiltelefonra tölthető alkalmazás, amelyre a februári pekingi olimpián résztvevőknek kell rögzíteniük az egészségi állapotuk adatait - állítja a szervezőbizottság technológiai részlegének igazgatója.

 

Kedden kanadai kutatók azt közölték, hogy a My2022 applikáció biztonsági hibákat tartalmazhat, és így sebezhetővé teszi a személyeket a hackerekkel szemben. A kínai szervezők viszont most hangsúlyozták: az alkalmazás összes technológiai vonatkozását jóváhagyta a letöltéséért felelős nemzetközi áruház.

 

A mobiltelefonokon futó My2022 oldalra naponta kell a sportolóknak, az edzőknek, az újságíróknak és más akkreditált személyeknek feltölteniük az egészségükkel kapcsolatos adatokat már a kínai beutazás előtt két héttel, és ugyancsak ide kell felrakniuk az utazási igazolványuk, a vízumként is szolgáló akkreditációs kártyájuk, valamint repülőjegyük és korábbi koronavírus-tesztjeik másolatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában