Bundesliga

2021.11.05. 14:53

Nem számíthat Willi Orbánra szombaton az RB Leipzig

Jesse Marsch, a lipcsei együttes vezetőedzője pénteken azt mondta, Orbán combjában kisebb szakadás van, de „szerencsére” nem súlyos a sérülés.

Budapest, 2020. november 12. Willi Orban (j) és az izlandi Alfred Finnbogason a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezõ mérkõzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Combsérülés miatt nem léphet pályára klubcsapatában, az RB Leipzigben a Borussia Dortmund elleni szombat esti bajnoki mérkőzésen Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott védője.

Jesse Marsch, a lipcsei együttes vezetőedzője pénteken azt mondta, Orbán combjában „kisebb szakadás” van, de „szerencsére” nem súlyos a sérülés. A Leipzig közlése szerint Orbán, valamint a szintén sérüléssel küzdő Lukas Klostermann is visszatérhet majd a csapatba a mostani bajnoki forduló után sorra kerülő válogatott mérkőzések után.

Orbán szerepel a magyar válogatott San Marino és Lengyelország ellen készülő keretében.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a világbajnoki selejtezősorozat zárásaként jövő pénteken San Marinót fogadja, három nappal később pedig a lengyelek vendégeként szerepel.

Forrás: MTI

Borítókép: Willi Orban (j) és az izlandi Alfred Finnbogason a Magyarország – Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!