meglepő döntés

2020.09.24. 13:30

Berlusconi klubjához szerződött Boateng

Kevin-Prince Boateng az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Monza együttesében folytatja pályafutását.

ANTALYA, TURKEY - FEBRUARY 28: Kevin-Prince Boateng of Besiktas is seen during the Turkish Super Lig week 24 match between Aytemiz Alanyaspor and Besiktas in Antalya, Turkey on February 28, 2020. Mustafa Ciftci / Anadolu Agency

Forrás: AFP / ANADOLU AGENCY

Fotó: Mustafa Ciftci

Az olasz sajtóban már korábban megjelent hírt az ország korábbi kormányfőjének, Silvio Berlusconinak a klubja csütörtökön jelentette be hivatalosan.

A 83 éves Berlusconi két évvel ezelőtt vásárolta meg a klubot, amely nyáron feljutott a Serie B-be, és célja az élvonalbeli szereplés.

A Németországban született és nevelkedett, később ghánai válogatott Kevin-Prince Boateng másfél évtizede tartó felnőtt karrierje során egyebek mellett megfordult a Tottenham Hotspur, a Borussia Dortmund, az AC Milan és a Barcelona csapatában. A 33 éves középpályás legutóbbi olasz klubja a Fiorentina volt, amely az idény tavaszi szakaszára kölcsönadta őt a Besiktasnak.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!