Egyelőre nem vezethet meccset

2018.01.15. 16:37

Ilyen az, amikor a bíró szabálytalankodik a játékossal szemben (videó)

„További intézkedésig” nem vezethet labdarúgó-mérkőzéseket Tony Chapron, aki a Nantes – Paris Saint-Germain francia bajnoki találkozón utána rúgott az egyik játékosnak, aztán ki is állította őt.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Loic Venance

A hajrában a bíró és a visszafutó nantes-i Diego Carlos keresztezte egymás útját, a futballista véletlenül összekoccantotta az eléje bevágó játékvezető lábát. Chapron a földre került, majd még féltérden megrúgta a futballistát, néhány pillanattal később pedig felmutatta neki a második sárga lapot, ezzel egyben le is küldte őt a pályáról.

A francia szövetség bírói testülete azonnal visszavonta Chapron jelölését a 21. fordulóban szerdán sorra kerülő Angers-Troyes mérkőzésre.

A bíró – akinek hamarosan a szövetség fegyelmi bizottsága előtt kell beszámolnia tettéről – hétfőn bocsánatot kért a kiállított játékostól.

„Nem volt helyénvaló ez az ügyetlen mozdulat. Elnézést kérek Diego Carlostól” – közölte Chapron.

A vasárnap esti mérkőzést a PSG nyerte 1-0-ra.

Íme az eset:

Borítókép: Tony Chapron nem volt rest, és saját szabálytalansága után második sárgával leküldte az őt véletlenül buktató Diego Carlost.

AFP PHOTO / Loic Venance

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!