Bulvár-celeb

2022.09.28. 16:45

Őrjöngenek a rajongók: "Hihetetlen, mit műveltek Diana fotójával!"

Lady Di rajongói nem örültek a képnek, az egyik szerint olyan lett a manipulált fotó, mintha a hercegnő az elmúlt 25 évet Mississippiben töltötte volna, egy szakadt lakókocsiparkban, a napon való ücsörgéssel, folyamatos dohányzással.

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Loup Gautreau

Egy fotós mesterséges intelligencia által készített képsorozatot publikált, amely megmutatja, hogyan néznének ki a halott hírességek, ha megélték volna az öregkort - köztük Freddie Mercury, Heath Ledger és Michael Jackson. Alper Yesiltas, a projekt mögött álló művész elmondta, hogy "különböző szoftvereket" használ, hogy a képek valóságosnak tűnjenek - írja az Origo.

Alper legújabb képe óriási felháborodást keltett a királyi rajongók körében. A képen az látszik, szerinte hogyan nézne ki az 1997. augusztusában meghalt hercegné manapság.

A kommentelők, főképp a Diana-rajongók, kissé felpaprikázódtak. Egyikük szerint a kép Lady Di emlékének a meggyalázása. Ő mindig is szép nő volt, sokkal jobban vigyázott volna a szépségére - méltatlankodott egy netező. Egy másik szerint egyenesen úgy néz ki Diana a képen, mintha az elmúlt 25 évet Mississippiben, egy szakadt lakókocsiparkban töltötte volna a napon való ücsörgéssel, folyamatos dohányzással.  

Íme az ominózus fotó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!