Ki gondolta volna?

2022.09.11. 10:55

A Spice Girls tagja borzalmas időszakáról vallott, majdnem öngyilkos lett

A Spice Girls lánycsapat Sporty Spice-a egy olyan titkot osztott meg a magánéletével kapcsolatban, mely sokkolta a világot. Eddig hallgatott róla, de most őszintén vallott sötét korszakáról.

Forrás: AFP

Fotós: Collection ChristopheL

Mel C volt a legsportosabb Spice Girls-tag, nem véletlen kapta a Sporty Spice becenevet. Ám amikor arról olvasott a sajtóban, hogy az emberek elkezdték kritizálni őt vastag combjai miatt, onnantól kezdve elindult a lejtőn - írja a Mirror. Anorexiás lett és pár évig csak gyümölcsöket és zöldségeket evett.

 

Néhány évig elég rosszul voltam, és ha visszatekintek, fizikailag nem is tudom, hogyan bírtam ki.

 

Ha figyelembe vesszük, hogy milyen keveset ettem és milyen sok testmozgást végeztem a brutális napirend mellett, az tényleg embertelen" - mesélte erről az időszakról Melanie C.

A Spice Girls 2000-es felbomlásakor érte el az énekesnő a mélypontot. Ekkoriban olyannyira kilátástalannak látta a helyzetét, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében 

- írja a Who I Am című önéletrajzában.

"Gabonapelyhet és kenyeret ettem a kábulatig, addig zabáltam, amíg eszméletlen nem lettem. Soha, de soha nem betegítettem meg magam, de akkor megpróbáltam. Olyan undorítónak éreztem magam. Zavarban voltam és szégyelltem magam emiatt az egész miatt. Titokban kellett tartanom a bajaim, mert bár az ember tagadja a dolgot, mindig ott van az az apró kis hang, ami azt mondja: Ez így nem helyes, nem folytathatod így tovább" - mondta Mel C arról a sötét korszakról. Ezután fordult orvosi segítségért, és végül teljesen rendbe jött az egészsége.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!