Rémisztő

2022.07.07. 18:39

Sokkoló vallomás: drogos mámorból ébredt az úszónő Budapesten

Reagált a rendőrség a világbajnokságon részt vevő úszónővel történtekre.

Váltóban bronzérmet szerzett a budapesti vébén, mégsem erről marad emlékezetes fővárosunk a kanadai Mary-Sophie Harvey számára. A 22 éves sportoló közösségi oldalán hosszú bejegyzésben számolt be arról, mi történt vele a hazaút előtt. Csapattársaival elmentek egy szórakozóhelyre ünnepelni, ott először önfeledt volt a buli, majd 4-6 óra kiesett Harveynak. Állítása szerint valaki drogot csempészett az italába. Bordasérüléssel, zúzódásokkal és kisebb agyrázkódással ébredt fel.

Fogalmam sem volt róla, hogy mi került a szervezetembe, csak arra emlékszem, hogy másnap reggel teljesen elveszetten ébredtem, a csapatvezetőnkkel és a csapatorvosunkkal az ágyam mellett. Négy-hat óra teljesen kiesett

– írta Mary-Sophie, aki közösségi oldalán mosolygós, vidám lány benyomását kelti. Most érthetően maga alatt van. 

– Mindössze szavakat hallottam a körülöttem lévő emberektől. Sosem szégyelltem még magam ennyire. Otthon ellenőriztem a testemet, és tucatnyi zúzódást fedeztem fel magamon. Utólag azt mesélték a barátaim, hogy cipelniük kellett, mert nem voltam magamnál. Ez azért sok mindent megmagyaráz.

A kanadai csapat értesítette a nemzetközi szövetséget az esetről, ám mivel az éjszakai buli nem a FINA szervezésében zajlott – a budapesti szórakozóhelyen a sportolók mellett rengeteg civil tartózkodott – a vébé szervezőit nem terheli felelősség. 

A Bors megkeresésére a BRFK sajtóügyeletese azt válaszolta, hogy az ügyben nem érkezett feljelentés, az tehát talán örök rejtély marad, ki csempészte a drogot Harvey italába. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!