Megdöbbentő

2022.07.09. 16:48

Az orvosokat is sokkolta, mi mindent találtak a férfi gyomrában

A dokik csak hüledeztek, mi minden került elő a páciens gyomrából.

A törökországi orvosok ledöbbentek, miután több száz érmét, szöget, elemet és üvegszilánkot találtak egy férfi gyomrában. 

A Gulf Today információi szerint a 35 éves férfit, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, kórházba szállították, miután hasi fájdalomra panaszkodott. Amikor az orvosok megvizsgálták, 233 idegen tárgyat fedeztek fel a férfi gyomrában. Ezek között voltak érmék, elemek, mágnesek, csavarok és üvegdarabok is. A sebészek eltávolították a tárgyakat a beteg gyomrából.

Az egyik sebész, Dr. Benici azt mondta: 

– A műtét során láttuk, hogy egy vagy két szög áthaladt a gyomor falán. Majd azt is észrevettük, hogy két fémdarab és két különböző méretű kő van a vastagbélben.

– Teljesen megtisztítottuk a beteg gyomrát – tette hozzá a sebész. 

Az orvosok beszámoltak arról: ilyen tárgynyeléseket felnőtteknél elvétve tapasztalnak. Szerintük az idegen tárgyak nem szándékos lenyelése általában gyermekkorban, vagy pszichiátriai betegeknél, fogvatartottaknál emellett felnőtt korosztályban bántalmazási eseteknél fordul elő. 

Az, hogy hogyan jutottak ezek a darabok a fiatalember gyomrába, nem derült ki - írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában