Érdekes névsor

2022.05.08. 10:50

Aligha példaértékű házasság, hét szeretőt tartott Diana

Köztudott volt, hogy a hercegné és Károly herceg kapcsolata nem volt felhőtlen. Olyannyira, hogy mindketten másnál keresték a boldogságot. Diana állítólag 7 férfinél.

Nincs még egy olyan különleges nő, mint Lady Diana volt. A közkedvelt hercegné mindig is vágyott az igazi boldogságra, amit férjénél sosem kaphatott meg. Nem csoda, ha élete végéig kereste a megnyugvást - más férfiak karjaiban.

1.  Barry Albert Mannakee, 1985
A férfit Diana hercegné mellé akarták testőrnek, ám gyorsan kiderült, hogy kölcsönös vonzalom van közöttük. Mannakee-t, amint a viszony kiderült, elbocsájtották a rendőrségtől, majd 1987-ben életét vesztette. A hercegné sosem nyugodott bele, hogy a motorbaleset véletlen volt, összeesküvésre gyanakodott.

2. James Hewitt, 1986-1992
A pár egy koktélpartin találkozott, ám románcuk akkor bontakozott ki, amikor Károly megcsalta Dianát jelenlegi feleségével. Hewitt később háborúba vonult, de a viszonyuk csak akkor ért véget, mikor napvilágra került.

3. James Gilbey, 1989
Gyermekkori barátságból szerelem. Állítólag. Bár a viszonyt mindig is tagadták, a férfi többször beszélt Dianáról romantikus kontextusban.

4. Oliver Hoare, 1992-1994
A kor csak egy szám, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Hoare 16 évvel volt idősebb a hercegnénél. Hogy miért ért véget a kapcsolat, nem tudni, hiszen a férfi sosem beszélt nyilvánosan róla.

DIANA-DECES-MONTAGE
Dianát 1997-ben, utolsó szeretőjével érte a halál
Forrás: AFP

5. Will Carling, 1995
Angol rögbisztár, aki magánedzéseket tatott a hercegnének. Carling friss házasként ismerte meg Dianát, és a feleség állítólag több alkalommal figyelmeztette őt, hogy hagyja békén a férjét.

6. Hasnat Khan, 1995-1997
A szívsebész és Diana között állítólag akkora volt a szerelem, hogy már az összeköltözést tervezték. A kapcsolatot végül Khan szakította meg, mert normális családi életet akart.

7. Dodi Al Fayed, 1997
1986-ban találkoztak először. 1997-ben Diana előbb a fiaival közösen, majd csak egyedül utazott a férfihoz Dél-Franciaországba. Együtt vesztették életüket 1997. augusztus 31-én, mikor paparazzók üldözték őket és autójuk egy oszlopnak csapódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában