Bulvár-celeb

2021.04.15. 08:03

Brutális részletek derültek ki a kannibál Armie Hammerről

Nem esik messze az alma a fájától – szokták mondani, és ez a kijelentés most különösképpen igaz Armie Hammerre. A jelek szerint már a színész nagyapja is úgy gondolta, hogy bármit megtehet.

Armie Hammer attends the Go Campaign's 13th Annual Go Gala at NeueHouse Hollywood on November 16, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)

Forrás: FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Fotó: Full Picture Agency via AFP

Armie Hammerről pár héttel ezelőtt röppentek fel az első pletykák arról, hogy nem egy szeretőjével erőszakoskodott és nyíltan utalt arra, hogy szeretné megízlelni a húsukat és a vérüket. Egy ideig még úgy látszott, hogy a sztárnak sikerül könnyebben megúsznia a dolgot és csak pár új filmjét kell visszamondania, köztük amit Jennifer Lopezzel forgatott volna, de hirtelen fordult a kocka. Egyik volt szeretője vallomást tett arról, hogy a férfi hogyan vagdalta össze a testét és terrorizálta őt lelkileg és testileg egyaránt.

A Vanity Fair készített arról egy összeállítást nemrég, hogy a jelek szerint nem Armie az első a családban, akit hasonló cselekedetekkel vádolnak, viszont ő az első, akinek a jelek szerint nem fog segíteni a pénz abban, hogy az emberek elfelejtsék, amit tett – szemlézte a cikket a Bors.

A kezdetek

A család jó híre először 1919-ben került veszélybe, amikor is Armie Hammer ükapja, Dr. Julius Hammer abortuszt hajtott végre egy orosz diplomata feleségén. Julius Hammer egy orosz bevándorló volt, aki Bronxban élt és nem mellékesen az amerikai kommunista párt egy központi alakja volt. Így ismerte meg a diplomatát és annak feleségét, aki két nappal a műtét után meghalt.

Miközben Armie ükapja a SingSing börtönben várt az ítéletre, hogy 3 vagy 12 évet tölt a börtönben, a fia, Armand Hammer (Armie Hammer róla kapta a nevét) átvette apja vállalkozását, az Allied Drug-ot.

Végül Armand, Armie dédapja visszaköltözött Oroszországba, miután a történet szerint maga Lenin üzent neki, és hívta őt vissza. Miután 1921-ben visszaköltözött Oroszországba, Armand elvett feleségül egy orosz énekesnőt, Olgát, akivel közösen egy fiuk született: Julian, Armie nagyapja. Nem sokkal később Olga és Armand útjai különváltak, ezután elkezdett a dédapa udvarolni második feleségének, Angelának.

Sajnos ez a románc se tartott sokáig, nem sokkal később második feleségétől is elvált Armand, és Amerikába költözött, azon belül is Los Angelesbe, ahol megismerkedett harmadik feleségével, Frances Barrett Tolmannal, akinek a pénzét az Occidental Petroleum nevű cégbe fektette. Armand a pénzmosáson keresztül az olajon át az oroszoknak való ipari kémkedésig mindent megtett, hogy megalapozza a család vagyonát. Sikeresen.

A család

Minden, amit tett, publikus volt. Isten kegyelmezzen neked, hogy ha valami rosszat tettél a barátai előtt. Nem vehetted fel ugyanazt a ruhát kétszer fontos eseményeken. Az volt a lényeg, hogy kívülről tökéletesnek tűnjünk.

— mesélte Casey Hammer, Armand unokája, Armie nagynénje.

Julian, Casey apja és egyben Armie nagyapja az elmondások alapján hihetetlenül okos volt, viszont a befolyásos apa, Armand nem törődött vele egyáltalán, az sem hatotta meg, hogy ő az egyetlen fia. A teljes családi birodalmat is végül unokájára, Michaelre hagyta, aki Armie édesapja. Casey azt is elmesélte, hogy emiatt lehetett az, hogy Julian folyamatosan bajba keveredett.

Egészen addig nem kapta meg a nagyapámtól a figyelmet, amire vágyott, amíg nem csinált valami igazán borzalmas dolgot— írja memoárjában Casey.

Az erőszak családi vonás

Amire Casey utal, 1955-ben következett be, amikor Julian a 26. születésnapja reggelén megölt egy férfit Los Angeles-i házában egy szerencsejáték-adósság miatt.

Bár az újságok címlapján megjelent, hogy a milliomos fia embert ölt, végül Julian apja, Armand lefizetett 50 ezer dollárral egy ügyvédet, aki elsimította az ügyet.

Nem ez volt viszont Julian egyetlen szörnyű tette, Casey beszámolói szerint apja rendszeresen bántalmazta őt szexuálisan, amikor még gyerek volt. Julian, Armie Hammer nagyapja végül 1996-ban halt meg, amikor Armie 10 éves volt. Az elbeszélések alapján nem csak Julian és Armie volt az, akik finoman fogalmazva is falták a nőket, de a 34 éves színész apjától, Michaeltől is tanulhatott, aki fiatal korában szintén nagy playboy hírében állt, aki nem vetette meg a drogokat és előszeretettel szórta el a családi vagyont, ahogy apja is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!