Ország-világ

2020.10.07. 07:30

Kate Beckinsale felfedte szívszorító titkát

A színésznő most először mesélt kisbabája elvesztéséről.

Kate Beckinsale at the 25th Critics' Choice Awards ceremony at the Barker Hangar. Santa Monica, 01/12/2020 | usage worldwide

Forrás: AFP

Fotó: Dave Bedrosian

A 47 éves Kate Beckinsale évekkel ezelőtt húszhetes magzatát veszítette el. Kate titokban tartotta terhességét és a baba halálát is, de egy a napokban történt esemény arra ösztökélte, hogy meséljen a tragikus eseményről – számolt be az E! Online-ra hivatkozva a hirado.hu.

Chrissy Teigent és John Legendet számtalan támadás érte, amiért harmadik gyermekük elvesztéséről túl részletesen számoltak be. Kate ezt nem hagyta szó nélkül, és védelmébe vette a párt, egyúttal elmesélte, hogy ő is elvetélt egyszer.

„Azt vettem észre, hogy az emberek kritizálni kezdték Chrissyt, mert beszámolt egy rendkívül intim és megrázó pillanatról. Erre nincs protokoll, és az embereknek nincs joguk számon kérni, hogyan dolgozzák fel az elképzelhetetlent” – fogalmazott.

„Évekkel ezelőtt húszhetesen elment a babám. Teljesen összeomlott a lelkem. Egy ilyen élmény hatására átjár a gyász, a szégyen és a sokk. A tested még a vetélés után is készülne a gyermeked érkezésére, de hiába van tejed, ha nincs kit táplálnod vele. A legmagányosabb és leglélekölőbb időszak ez, ha nincs melletted egy olyan szerető partner, mint amilyen Chrissynek John” – írta közösségi oldalán Kate.

A színésznő megjegyezte azt is, hogy a pár őszinte vallomását megtiszteltetésnek kéne venni és nem támadni őket, amiért életük egyik legfájdalmasabb pillanatáról meséltek.

Borítókép: Kate Beckinsale

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!