nincs takargatnivalója

2020.09.01. 18:05

Katy Perry bevállalta: így néz ki szűk egy héttel a szülés után

Az énekesnő hat napja egy egészséges kislány anyukája.

American singer Katy Perry performs prior to the Twenty20 women's World Cup cricket final match between Australia and India in Melbourne on March 8, 2020. (Photo by William WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Katy Perry nem vett részt az MTVA Video Music Awards díjátadóján, de eszében tartotta az eseményt, így olyan szelfit posztolt magáról az egy hete szült kismama, mint amilyet indulás előtt a résztvevők szoktak – írja a Popsugar alapján a Híradó.

A különbség csak annyi, hogy a frizuráját nem egy sztárfodrász, hanem, ahogy a fotón is megjelölte, a kimerültség kreálta, és a szokásos neves divattervezők helyett azokat a kismamáknak hasznos és kényelmes fehérneműgyártókat jelölte meg, melyeket ő is hasznosnak talált az elmúlt, bizonyára nagyon nehéz pár napban.

Sok kismama nem merne ilyen fotót posztolni, vagy egyszerűen csak nem érezné közösségi oldalra valónak a kitárulkozó felvételt, de nincs azzal semmi baj, ha valaki rávilágít arra, hogy mi is történik egy anyukával néhány nappal gyermeke megszületése után.

Katy és párja, Orlando Bloom múlt szerdán, az UNICEF oldalán keresztül jelentette be, hogy megszületett kislányuk, aki a bájos Daisy Dove Bloom nevet kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!