Izgalmas téma

2020.06.14. 10:03

Pierce Brosnan egy új sci-fiben az öregedéssel küzd

A film a forgatókönyvíró-rendező Brett Marty rövidfilmje, a Youth alapján készül.

Pierce Brosnan ír színész a The Love Punch című filmje bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten a 38. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. szeptember 12-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Warren Toda

Pierce Brosnan új filmjében az öregedéssel küzd: a sci-fi a forgatókönyvíró-rendező Brett Marty rövidfilmje, a Youth (Ifjúság) alapján készül a Variety.com értesülése szerint.

A 67 éves Brosnan egy mérnököt alakít a filmben, akinek cége felajánlja, hogy neki és feleségének is kifizeti a megfiatalítását.

Felesége húszévesként születik újjá, a mérnök számára azonban balul sül el a procedúra, és éppenséggel felgyorsul az öregedése. Hogy megállítsa, még veszélyesebb kezelést kell bevállalnia.

A négy James Bond-filmben szereplő Brosnan hamarosan a Netflix Eurovision című zenés vígjátékában, az A24 False Positive című horrorjában, a Columbia Pictures Hamupipőke című musicalfilmjében és Renny Harlin akciófilmjében, a The Misfits-ben látható.

Borítókép: Pierce Brosnan ír színész a The Love Punch című filmje bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten a 38. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. szeptember 12-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!