Járvány

2020.03.24. 11:02

Így élte meg Bond-lány a koronavírus-fertőzést

Otthonában épült fel a betegségből.

(FILE) Olga Kurylenko Tests Positive for Coronavirus COVID-19. Olga Kurylenko is in self-quarantine after testing positive for COVID-19. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - AUGUST 13: Actress Olga Kurylenko wearing a Michael Van Der Ham dress arrives at the World Premiere Of Relativity Media's 'The November Man' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on August 13, 2014 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Olga Kurilenko épp egy hete Instagram oldalán jelentette be, hogy jelenleg otthonában elzárva várja, hogy jobban legyen, miután nála is koronavírust diagnosztizáltak – írja a Híradó.

Most pedig örömmel jelentette be, hogy meggyógyult, nála szerencsére nem voltak súlyosak a tünetek, így kórházba sem került.

“Teljesen felépültem! Összefoglalva: egy hétig nagyon rosszul éreztem magam, és magas lázzal szinte csak az ágyat nyomtam és főleg aludtam. A második héten már nem volt lázam, viszont enyhe köhögés jelentkezett, valamint nagyon kimerültnek éreztem magam. A második hét végére azonban jól lettem.

A köhögés is szinte teljesen elmúlt, habár reggelente még előjön, de aztán már semmi. Jól vagyok! Most pedig elmélkedéssel fogom tölteni az időm, na és persze a kisfiammal” – idézi a Just Jared a 40 éves Kvantum csendje sztárjának bejegyzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!