nincsenek szavak

2020.01.30. 11:47

Kobe Bryant felesége megszólalt a tragédia után

Vanessa Bryant, a vasárnap tragikus körülmények között elhunyt Kobe Bryant özvegye köszönetet mondott a részvétnyilvánításokért, egyúttal bejelentette egy alapítvány létrehozását.

(FILES) In this file photo taken on March 05, 2018 US actor and basketball player Kobe Bryant (R) holds an oscar beside his wife Vanessa Laine Bryant during the 90th Annual Academy Awards in Hollywood, California. - NBA legend Kobe Bryant died Sunday when a helicopter crashed and burst into flames in foggy conditions in suburban Los Angeles, killing all nine people on board and plunging the sports world into mourning. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A 37 éves korábbi modell – aki áprilisban ünnepelte volna 19. házassági évfordulóját a korábbi sztár kosárlabdázóval – közösségi oldalán mondott köszönetet „az emberek millióinak”, akik támogatásukról és szeretetükről biztosították őket ezekben a nehéz napokban, illetve megköszönt minden imát, amit a családjáért mondtak. Vanessa Bryant férje mellett 13 éves lányukat, Giannát is elvesztette a helikopter-balesetben.

„Teljesen összetört minket imádnivaló férjem és gyönyörű, aranyos lányom elvesztése. Kobe bámulatos édesapja volt a gyermekeimnek, Gianna pedig szerető, figyelmes és kivételes gyermekem, valamint Natalia, Bianka és Capri csodálatos nővére volt”

- fogalmazott. Hozzátette: hasonlóan együttéreznek azokkal a családokkal is, akik szintén a vasárnapi tragédiában veszítették el szeretteiket.

„Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzük fájdalmunkat. Vigaszt jelent, hogy Kobe és Gigi is tudták, mennyire szeretik őket. Hihetetlen áldás, hogy az életünk részei lehettek. Bárcsak örökre velünk lettek volna”

- írta Vanessa Bryant, aki egyelőre nem tudja elképzelni a család életét Kobe és Gigi nélkül. „De minden nap felkelünk, és próbálunk tovább menni, mert Kobe és a mi kislányunk, Gigi ragyog ránk, hogy megvilágítsa az utunkat.

Szeretetünk irányukba végtelen, ami azt jelenti, hogy mérhetetlen. Csak szeretném őket magamhoz ölelni, megcsókolni és megáldani. Örökre velünk maradnak”.

Vanessa Bryant bejelentette annak az alapítványnak a létrehozását, amely baleset által sújtott családoknak nyújt majd támogatást.

A többek között Kobe Bryantet és egyik lányát szállító helikopter Los Angeles közelében zuhant le vasárnap. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl. A 41 évesen elhunyt Bryant a 2008-as, pekingi és a 2012-es, londoni olimpián aranyérmet nyert, emellett ötszörös bajnok volt az NBA-ben, és kétszer a döntő, egyszer pedig az alapszakasz legjobbjává választották.

Borítókép: Vanessa és Kobe Bryant az Oscar-díj átadón 2018-ban

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!