mit csinálnak?

2019.12.31. 16:41

Itt pihen Harry herceg és Meghan Markle

Kanadai luxuskörnyezetben tölti az ünnepeket a legifjabb hercegi pár.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend a roundtable discussion on gender equality with The Queen’s Commonwealth Trust (QCT) and One Young World at Windsor Castle in Windsor on October 25, 2019. (Photo by Jeremy Selwyn / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Harry herceg, Meghan és kisfiuk a Vancouver-szigetek partján piheni ki az uralkodással járó fáradalmakat – írja a Borsonline.

Egyedi eset a brit királyi családban, hogy Harry herceg és felesége, Meghan hercegné idén nem a sandringhami birtokon töltötte az ünnepeket a família többi tagjával. II. Erzsébet királynő kivételezett a sussexi hercegi párral és engedélyezte nekik, hogy májusban született kisfiukkal, Archie-val az Egyesült Királyságon kívül ünnepeljék a karácsonyt.

A pár választása Ka­nadára esett, hi­szen Meghan hét éven át élt az országban, mikor még a Briliáns elmék cí­mű sorozat egyik fő­szerepét játszotta, és Harry is gyakran megfordult arrafelé. Sussex hercege és hercegnéje jelenleg a Vancouver-sziget partján, North Saanich város közelében bérel egy hatalmas luxusvillát, amelyet 2012-ben egy ingatlanügynökség több mint négymilliárd forintért kínált bútorozottan.

Az 1060 négyzetméteres, emeletes, francia vidéki stílusban kialakított házban öt hálószoba és nyolc fürdőszoba kapott helyet, de még mé­dia­szo­ba és borkóstolóterem is van benne.

A villához ezen felül tartozik még egy háromszobás, 218 négyzetméteres vendégház, ahol külföldi sajtóértesülések szerint Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland szállt meg. Arról egyelőre nincs hivatalos in­formáció, hogy Harry herceg mikor tér vissza családjával az Egyesült Királyságba – meg nem erősített hírek szerint a pár pihenője ja­nuár elejéig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!