sliders

2019.03.21. 12:08

Feltámadhat a 90-es évek nagy sci-fi sorozata

Újabb klasszikus sorozat támadhat fel, két egykori főszereplője leporolná a Sliders-t.

Forrás: AFP / STARPIX / APA-PICTUREDESK

A Sliders két egykori színésze, a Quinnt játszó Jerry O'Connell és az Arturo professzorként látott John Rhys-Davies az NBC-vel tárgyal a sorozat feltámasztásáról – értesült az Origo.

Rhys-Davies a Flickering Mythnek elmondta, O'Connell már évek óta rágja a fülét, de mostanra jutottak csak el az első konkrét lépésig.

Egyelőre a jogokkal van gond, a sorozatot ugyanis eredetileg a Fox adta, de három évad után elkaszálta, az utolsó két szezon már az akkori Sci Fi Channelön, a mostani Syfy-on ment – így az NBC egyelőre annak jár utána, hogy egyáltalán kitől kéne megvásárolni a jogokat – írta a lap.

Rhys-Davies amúgy a harmadik évad idején ott is hagyta a sorozatot, ezt azonban azóta is élete egyik legnagyobb hibájának tartja, így örömmel szerepelne az új verzióban, ha össze tudják hozni.

A Sliders eredetileg 1995 és 2000 között ment, egy csapatról szól, akik véletlenszerűen „csúszkáltak” párhuzamos világok között, a legfőbb kérdés az volt, hogy haza tudnak-e jutni a saját Földjükre.

Borítókép: John Rhys-Davies 2017. november 18-án a bécsi Comic Con rendezvényén

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!