Ladik

2012.10.25. 07:32

Indul a LADIK! Nevezzetek ti is médiavetélkedőnkre!

A tavalyi tanévben, immár hetedik alkalommal, sikeresen zártuk a LAPOT A DIÁKOKNAK! (LADIK) médiavetélkedőt. Úgy gondoljuk, a versenyt érdemes ebben a tanévben is megrendezni, mert nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az iskoláktól, gyerekektől egyaránt.

kemma.hu

Az olvasás népszerűsítése, a fogalmazás, a közös gondolkodás és a közösségért végzett munka segítése a célunk. Nem titkolva, hogy ezeken túl a 24 Órát és a kemma.hu-t is szeretnénk népszerűsíteni. A feladatok a 24 Órához, az újságíráshoz kapcsolódnak (pl.: TOTÓ a 24 Óráról, tudósítás, riport, fotókészítés stb.).

Az idei LADIK programot novembertől jövő év áprilisáig tervezzük, a megyei döntőt 2013. áprilisában szeretnénk megtartani. Az első helyezett csapat természetesen továbbjut az országos döntőbe, mely 2013. júniusában lesz.

A vetélkedősorozatot az iskolák 7-8. osztályai részére indítjuk. A feladatok a döntőig az osztályok közös munkájára építenek, majd a döntőbe jutott osztályok 5-fős csapatai vetélkednek a végső helyezésekért.
A háromrészes játék első fordulója november 17-től december 8-ig tart majd. A feladatok minden alkalommal megjelennek a 24 Órában és itt a kemma.hu-n is. 

lehet november 10-ig. A kitöltött lapot az osztály felkészítő tanárának és az iskola igazgatójának aláírásával, valamint az intézmény pecsétjével ellátva kell címünkre eljuttatni. A borítékra kérjük ráírni: Médiavetélkedő!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!