az élet kérdései

2019.03.14. 19:55

Te is magadra ismerhetsz a tatabányai énekesnő új albuma hallatán

Kabátban, mezítláb. Játékautó. Az első egy lemez címe, a második erről egy izgalmas, őszinte klip. A fiatal, tehetséges tatabányai lány, Pacziga Linda, a Lindám formáció dalszerzőjének és énekesének a közelmúltban jelent meg nyers és őszinte lemeze a zenepiacon.

Sugár Gabi

Pacziga Linda saját életéből merítette a dalt

Forrás: beküldött

A fiatal zenészt a Peron Music indította el a zenei pályán. Az első klip, a Játékautó a visszajelzések alapján már most a közönség kedvence. A főszereplője egy lány, akinek az álmait nagyon messzire vitte egy repülőgép. Így beült a játékautójába, és elindult a gép után. Közben megjelennek a főhős segítői is, akik zenésztársai, zenekarának a tagjai.

– Éveken keresztül nem azzal foglalkoztam, amivel szerettem volna. Féltem a kudarctól, nem mertem megvalósítani a terveimet, szívesebben segítettem mások munkáját. Majd elkezdtem apró lépésenként dolgozni azért, hogy elérhessem a céljaimat. Ekkor írtam meg a Játékautót, és ezzel kezdődött az a történet, amiről a Kabátban, mezítláb lemez szól – emlékszik vissza a dal keletkezésének időszakára Pacziga Linda.

Pacziga Linda saját életéből merítette a dalt (Fotó: beküldött)

A dalokat és szövegeket is a fiatal énekesnő írta. Nem jellemző rá a szépelgés, a lemez az elejétől a végéig kegyetlenül őszinte. Néha húsba vágóan valódi, mégsem erőszakosan odamondogatós, alapvető és fontos női-férfi témákkal foglalkozik, feminista felhangok nélkül.

A Kabátban, mezítláb modern rock album – óriási érzelmi hullámzásokkal. Bár néha a múltban keresgél, mégis minden esetben előretekint. A lemez hangzásának kialakításában a zenésztársak, Borbély Tamás és Kristóf Martin is részt vett, a dalok a végső formájukat pedig Huszár Endre producer által nyerték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában