keringő

2020.02.14. 22:12

Ornella Muti lesz az idei bécsi operabál sztárvendége

A 64 éves színésznő az elmúlt években nem szerepelt nagyobb produkciókban.

Italian actress Ornella Mutti arrives for the screening of "La Nostra Vita" (Our Life) presented in competition at the 63rd Cannes Film Festival on May 20, 2010 in Cannes. AFP PHOTO POOL/ LOIC VENANCE (Photo by LOIC VENANCE / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Ornella Muti lesz az idei bécsi operabál sztárvendége, Richard Lugner építőipari nagyvállalkozónak, az esemény szervezőjének kísérője.

Az olasz színésznő Az utolsó asszony című olasz-francia botrányfilmmel vált híressé 1976-ban, a nyolcvanas években pedig több vígjátékot forgatott Adriano Celentanóval. Többek között olyan filmekben játszott, mint A makrancos pasas vagy az Őrült római vakáció. A 64 éves színésznő az elmúlt években nem szerepelt nagyobb produkciókban.

A február 20-i operabálra Lugner eredeti kísérője Lindsey Vonn olimpiai bajnok amerikai alpesisíző lett volna, ezt Lugner január végén jelentette be – kezében Vonn aktfotójával. Két nappal később Vonn a Twitteren közölte, hogy nem vesz részt az operabálon.

Arról, hogy a lemondás összefügg-e az aktfotóval, Lugner nem mondhat semmit. „Azt mondta, nem jön, nekem pedig alá kellett írnom egy nyilatkozatot, hogy erről nem beszélek” – mondta a vállalkozó.

Az operabál szervezője csütörtökön jelentette volna be, hogy mely sztár oldalán vonul be idén a bálra, ezúttal azonban a sztár menedzsere mondta le a részvételt – néhány perccel a sajtótájékoztató kezdete előtt.

Richard Lugner 28 éve hív meg fizetett sztárvendégeket a bécsi társasági élet csúcseseményének számító operabálra, első vendége

Harry Belafonte amerikai színész és komikus volt, a későbbi meghívottak között szerepelt Sophia Loren, Pamela Anderson, Geri Halliwell és Melanie Griffith.

Tavaly Elle Macpherson ausztrál modell tündökölt a 87 éves házigazda oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!