újabb siker kapujában

2019.02.17. 07:14

Megható videót posztolt A Dal döntőjébe ismét bejutó Pápai Joci

A tatai énekes eddig 2017-es sikerét ismétli: szombat este a Dal elődöntőjét megnyerve jutott a fináléba.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton, Az én apám című dalával, amelyet Caramellel közösen szereztek. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban. A tatai énekes eddig ismétli a két évvel ezelőtti menetelését, amikor egészen az Eurovíziós Dalfesztiválig jutott az Oriog című dalával.

Pápai Joci Az én apám című dala, amelyet édesapja ihletett, 45 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől. Szintén bekerült a fináléba 43 ponttal Szekér Gergő, aki népzenei motívumokkal tűzdelt hiphopos dalát, a Madár, repülj!-t adta elő, valamint Nagy Bogi, aki a felnőtté válásról szóló Holnapot énekelte és produkciójára 42 pontot kapott. A negyedik továbbjutó a nézők szavazataival a Fatal Error és a Kulcs című dal lett, így ez a formáció is folytathatja.

Nagy Feró arról beszélt, hogy a dalból sugárzik, mennyire szereti Joci az édesapját, és hogy táncosok nélkül, a színpadon egyedül állva mégis megtöltötte a teret az énekes. Vincze Lilla szerint gyönyörűen van hangszerelve a szerzemény. Both Miklós nyolc, Feró kilenc, Lilla tíz, míg Mező Misi kilenc ponttal jutalmazta a produkciót. Ehhez adott a közönség még 9 pontot.

Pápai Joci szombaton egy megható videót is feltöltött közösségi oldalára, amint épp egy pici lánynak énekel:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában