négy mozi

2020.01.11. 08:30

Magyar Filmnapokat tartanak az Agorában

Magyar Filmnapokat szervez január közepétől a Vértes Agorája. A népszerű filmes találkozások főszervezője Pákai Ernő, a Bányász Művelődési Ház vezetője.

S. G.

Magyar Filmnapokat szervez január közepétől a Vértes Agorája. A népszerű filmes találkozások főszervezője Pákai Ernő, a Bányász Művelődési Ház vezetője.

Forrás: Nemzeti Filmintézet

– A magyar film a reneszánszát éli, ma már a plázákat is megtölti egy-egy hazai alkotás, és sok filmet jutalmaz a szakma elismerésekkel. Eddig is szerepeltek hazai alkotások a válogatások között, és ilyenkor az átlagosnál is nagyobb volt az érdeklődés – mondta.

Január 13-ától négy alkalommal, hétfőnként 18 órától várják a filmbarátokat. Első alkalommal a Valan – az angyalok völgye című krimi-drámát vetítik le. A főhős rendőrként emberkereskedők után nyomoz Brassóban.

A következő film, az Apró mesék egy romantikus thriller, amely hónapokkal a II. világháború után, zűrzavarban és bizonytalanságban játszódik.

Január 27-én a Szép csendben című drámát vetítik, amely egy 18 éves tehetséges zenészről szól, aki megsejti, hogy a 13 éves csellista lánynak viszonya van a 60 éves karmesterrel.

Február 3-án lesz látható a FOMO – megosztod és uralkodsz című dráma, amely az online világ veszélyeiről szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában