kultúra

2019.02.17. 13:00

Körömcipő, edzőcipő és festészet: remek sorozat indult Ácson

Számtalan festészeti technikával és eszközzel ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtárban.

N. T.

Számtalan festészeti technikával és eszközzel ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtárban.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Körömcipő-edzőcipő címmel indult előadássorozat az ácsi Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtárban. A négy részes, elméleti és gyakorlati alkalmakkal színesített rendhagyó program Orbán Ilona művésztanár segítségével valósul meg.

– Egy programszervező munkájának fontos része, hogy egy adott ötlet megvalósításához partnerekre talál-e, szerencsés esetben arra alkalmas, a feladathoz hasonló lelkesedéssel hozzáálló személyben. A tanárnő évek óta tevékenyen részt vesz a művelődési ház és a városi könyvtár életében. Most már harmadik éve kezdünk nagy lendülettel valamilyen közös munkába – mondta Németh Gyula, a művelődési ház igazgatója.

Orbán Ilona nemrég átvehette a Bartók közművelődési díjat, amivel eddigi munkásságát ismerték el. Idei első előadásán különféle festészeti technikákkal és eszközökkel ismerkedhetett meg a hallgatóság, majd akril festékkel készültek csendéletek. A következő előadás február 19-én, este fél hattól kezdődik. A részvétel minden alkalommal ingyenes, a szükséges eszközöket a művelődési ház biztosítja a résztvevőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában