felajánlás

2019.01.25. 20:00

Újabb jótékonysági akciót indított a népszerű tatabányai fotós

Solymos Ákos tatabányai fotós ismét jótékonysági akciót indított: ezúttal két iskolának ajánlotta fel egy-egy fotóját, tombolanyereményként. A bevétel az iskolákat illeti majd.

Kemma.hu

Forrás: Solymos Ákos fotóblog

A kedvelt fotós, Solymos Ákos igazán szép felajánlást tett: fotóit ajánlotta fel két iskolának, tombolanyereményeként.

Ahogy Ákos írja közösségi oldalán, a fotót két, 100x70cm-es vászonképet készített a fotókból. Az első képet a Kodály Zoltán Általános Iskola Szülői báljára, a másikat pedig a a tatai Eötvös József Gimnázium báljára ajánlotta fel, 40-40-ezer forint értékben. Az első kép nem mellesleg szerepelt a National Geographic oldalán is. A második fotó pedig 2016-ban második helyezést ért el a Komárom-Esztergom megyei fotópályázaton.

–Szóval ha valaki szeretné megnyerni valamelyiket, akkor menjen bálozni és vegyen sok tombolát! – biztatja a fotós követőit.

A tatabányai fotós nem először bocsátja jótékony célokra műveit: tavaly elárverezte egy kiállításának teljes anyagát, és a tejes bevételta TUnderground Club jótékonysági akciójának adományozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában