Kultúra

2017.06.07. 06:33

Hárman osztoztak a négy rangos díjban

Kedden tartották a Jászai Mari Színház, Népház évadzáró társulati ülését, amelyen Crespo Rodrigo, a színház igazgatója átadta a 2016/2017-es évad legjobb színészeinek és a legjobb előadásnak járó díjakat.

Zs. K.

Crespo Rodrigo köszöntötte a társulat tagjait, illetve a színház munkatársait. Nem ismételve önmagát elmondta, ez egy remek évad volt és mindenkinek jó pihenést kíván a nyárra, hogy aztán kipihenten és újult erővel vághassanak bele – véleménye szerint – a legjobb évadnak

A bérletes nézők szavazatai alapján a 2016/2017-es évad legjobb előadása a Nyolc nő című bűnügyi komédia lett, a legjobb színésznőnek Szabó Emíliát, a legjobb színésznek pedig Dévai Balázst választotta a nagyérdemű. A társulat szavazatai alapján az évad legjobb női alakításáért Major Melinda, a legjobb férfi alakításért pedig Dévai Balázs kapta a Jászai Gyűrű-díjat.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A közönség a Nyolc nő című bűnügyi komédiát tartotta a legjobbnak az idény előadásai közül (Fotó: Puskás Alexa)
[/caption]

A díjazottak Crespo Rodrigo színházigazgatótól vették át az elismeréseket.
A társulat tagjai az elmúlt napokban közös fotózáson vettek részt, a következő évad kommunikációját körülölelő puzzle darabkákkal pózoltak. A jó hangulatú fotózásról rövidfilm készült, amelyet tegnap mosolyogva és nevetve néztek végig.

Nem feledkezhetünk meg arról sem: hagyományosan az évadzáró keretében osztották ki idén is az Arany, illetve a Fekete Vállfa díjakat is, amelyet az öltözők rendben tartásáért kapnak a társulat tagjai a színház munkatársaitól.

További részletek a szerdai 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!