Kultúra

2017.04.21. 12:09

Bud Spencer–Terence Hill filmzenékre is bulizhatunk

Esztergomban a puffin meg a Bud Spencer–Terence Hill filmek zenéi adnak erőt, míg Tatabányán a Road muzsikája. A zenei programok mellett múltidéző rendezvény is várja az érdeklődőket a hét végén.

Sz. A.

Pénteken az esztergomi Sportalsóban a Zinfield és az Egészséges Fejbőr lép fel, míg 22-én sokkal lágyabb vizekre evezhetünk ugyanitt a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar élő koncertshow-ján.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A Bud Spencer–Terence Hill Emlékzenekar az esztergomi Sportalsóban idézi meg a filmek hangulatát szombat este (Fotó: BSTH)
[/caption]

Lesz itt minden, hiszen a Kincs, ami nincs, a Bűnvadászok, Nincs kettő négy nélkül, az És megint dühbe jövünk, a Piedone (és még sorolhatnánk napestig) filmek betétdalai hangzanak majd el. Noha tudjuk, hogy csak a puffin adhat erőt és mindent legyőző akaratot, ezúttal hagymás bab, valamint sör- és virsliverseny várja még a rajongókat. No, meg a két színésszel kapcsolatos ajándéktárgyak.

A szintén esztergomi Stone 6th Clubban a záró partin Horváth Tamás és Raul, valamint Rick Sawyer táncoltatja majd meg a bulizókat. Először az univerzális dj pörgeti majd az R’N’B, deep, és dance slágereket, majd ezt követően lépnek fel Tamásék. Utánuk ismét Rické lesz a terep, már keményebb, zúzósabb zenékkel.

Friss hír, hogy Tamás Egyedül megyek tovább című dala egy hónap alatt átlépte a kétmillió megtekintést a youtube-on. A fiatal énekes neve egyébként sokaknak ismerős lehet az RTL tehetségkutató műsorának, a Csillag születiknek köszönhetően. A műsor után Tamás zenekart alapított, kiadott országosan egy saját dalokból álló lemezt, és rengeteg koncert övezte útját. 2011-ben Dajka Raullal alapította meg a Horváth Tamás&Raul formációt.

Szombaton 10 órától török kori esküvőn vehetünk részt az esztergomi várban, de tematikus tárlatvezetésekkel is várják a látogatókat a Vármúzeumban. Az udvarban tábori életképeket láthatnak, a vár előtt fegyver- és viseletbemutatók, kézművesárusok és különleges étkek várják a vendégeket.

Tatabányán a Vadorzóban szombaton a Groovehouse lesz a vendég, Judyék mellett Marchello és Acsády gondoskodik majd a hangulatról.

 

A Roxxyban pénteken a Road zárja Túlzó Kámfor turnéját. Az eddigi koncertekből több telt házas volt, és a bulira minden bizonnyal itt sem lesz panasz.

Szombaton ugyanitt már a Supernem csap a húrok közé, Papp Szabiék vendége az Uzipov lesz. A főzenekarnak hamarosan megjelenik legújabb videóklipje is, a forgatásról néhány fotó már napvilágot is látott. Ezek alapján annyit bizton állíthatunk, hogy az Egy nap egy év című nótában lesz fürdőszobai jelenet. A turnéjuk is ennek a dalnak a címét viseli egyébként.

Tatán, a Pikantóban pénteken az éjfélig érkezők egy üveg pezsgővel nyithatják a bulit, de a később kezdőknek sem kell aggódniuk: a lendületes dancemix slágereké lesz a terep, DJ Pollák jóvoltából. Szombaton Feel the beach buli lesz, LGEE és Feel Harmonyx közreműködésével.

Az Észak-Komáromhoz közeli Őrsújfalun Egy férfi és egy nő címmel Huzella Judit, Ficza Tamás és Termes Rita, a fővárosi Örkény színház művészei filmdalestet adnak pénteken, többek között a Szeretni bolondulásig, a Kétszer kettő néha öt filmekből énekelve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!