Kultúra

2017.03.17. 22:56

Rendhagyó módon ünnepli 20. születésnapját az Agregator

A tatabányai metalosok rajongóikkal énekeltetnék fel új daluk refrénjét – a vállalkozó szelleműek március 25-én tehetik ezt meg a Roxxyban.

kemma.hu

A kemény, mégis dallamos zenét játszó tatabányai Agregator egy egészen egyedülálló és rajongóbarát módját választotta a készülő új lemez népszerűsítésének. Az egyik nótában a rajongók énekelhetik a kórust – vagy tulajdonképpen bárki, akinek kedve és affinitása van megcsillogtatni hangi adottságait.

– Valószínűleg jelen évtized első és egyetlen Agregator-albumát készülünk kiadni – árulta el a csapat énekese, Mikus „Tass” Tamás. – Mivel ez egybeesik a csapat 20. születésnapjával, szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy együtt ünnepeljük meg az elmúlt évek közös élményeit és emlékezzünk azokra, akik már nem lehetnek velünk az úton. Az új lemezen szerepel majd egy dal, melynek refrénjét egy mobilstúdió segítségével ti énekelhetitek fel március 25-én a Roxxyban. Ez egyben az új kislemezünk kiadásának helyszíne és időpontja is. Az este leszálltával pedig kezdetét veszi majd a hajnalig tartó rock/metal buli! Hallasd a hangod a lemezen, és ünnepeld velünk az undergroundot és részeseit!

A csapat új albuma a Semmiből - a semmin át címet kapta, és előreláthatólag nyáron jelenik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!