Kultúra

2017.03.17. 13:27

A tavasz meghozza a bulizási kedvet

Az Ocho Macho és a Vad Fruttik a Roxxyban, a 90-es évek sztárjai Észak-Komáromban koncerteznek, Esztergomot pedig a NOMAD veszi be.

Sz. A.

Nem jellemző, hogy márciusban máris fesztivált rendezzenek, Észak-Komáromban viszont, immár hatodjára, megrendezik a Wake Up fesztivált. Persze a határ magyar oldalán is lesz bőven program a hét végén.

Az észak-komáromi sportcsarnokban rendezik meg szombaton a Wake Up fesztivált, amelyen többek között a Kozmix, a Desperado, Betty Love, Csordás Tibi, Náksi Attila, BANDJ és Dobrády Ákos lép fel. Abból kiindulva, hogy Betty Love is ott lesz a buliban, szinte biztosak lehetünk benne, hogy az éjjel vagy soha nem fog véget érni, vagy legalább egyszer meg fogják idézni a fesztiválozók az Európa-bajnokság nyári feelingjét.

Pénteken az Ocho Macho, valamint Maszkura és a Tücsökraj csinál majd fergeteges hangulatot Tatabányán, a Roxxyban. A ska és reggae műfajok egyik legnépszerűbb és legfontosabb hazai zenekara, az Ocho Macho új dalait is elhozza. A 2003 óta aktívan zenélő szombathelyi „nyolc macsó” már hosszú évek óta a hazai klubélet és fesztiválok állandó kellékei és hangulatfelelősei. A kétszeresen platinalemezes, Fonogram-díjas zenekar fellépett például Robbie Williams előtt és képviselhette országunkat a 30. Eurosonic Fesztiválon Hollandiában, ahol a külföldi közönség is azonnal vette a lapot és bulizott egy óriásit koncertjükön.

Maszkuráékat sem kell már bemutatni, hiszen immár tíz éves a banda. Az erdélyi származású, cilindereals Maszkura egyedi megjelenése, hangja és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát. Ők egyébként tavaly a tatabányai Siska Finuccival mérették meg magukat A Dalban.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Az Ocho Macho pénteken Tatabányán mutatja meg, milyen hatalmas hangulatot tudnak csinálni ők nyolcan
[/caption]

Szombaton a Vad Fruttik lép fel ugyanitt, sietni viszont már senkinek nem kell, a jegyek ugyanis elővételben elkeltek.

Bulibárókat vár Pixa szombaton

Ezúttal főidőben lesz hallható Steve Judge szettje a Coronita Minimal bulin március 18-án Esztergomban a Stone-ban, de mellette Andrewboy, Daniel Nike, Manic N és NMMLBROS zenéjére is táncolhatnak majd a partiőrültek. A tatabányai Vadorzóban a Bulibáróval nagyot dobbantó Pixa teszi tiszteletét szombaton, mellette pedig Rony Bass és Acsády, no meg italakciók gondoskodnak majd a jó hangulatról.

A tatabányai Royal Pubban pénteken napjaink slágerei szólnak majd, míg szombaton a nyolcvanas-kilencvenes évek szerelmeseinek kedvez DJ Borisz.

Tatán, a Pikantóban pénteken is nőnap lesz: fél egyig a hölgyek egy-egy üveg pezsgőt kapnak, így aztán biztos sokan rázzák majd a legmenőbb RNB zenékre, DJ Hubiknak (is) hála. Szombaton párt találhatnak azok, akik eddig nem leltek, ugyanis ismerkedős partyt szerveznek, a karszalagok segítségével bárki jelezheti: párt keres vagy csak bulizni akar.

A Sportalsó ad otthont a NOMAD lemezbemutató turnéjának esztergomi állomásának, a banda vendége az Echonald és a VálaszÚt lesz. A NOMAD-nak tavaly októberben jelent meg harmadik albuma, Márványmenyasszony címmel. A 12 új hangfelvétel között megtalálható a zenekar számára rádiós áttörést és Petőfi Zenei Díj-jelölést hozó Sajnálom új verziója is.

A VálaszÚt tavaly októbertől rendhagyó felállásban játszik. Nem szokványos módon a frontember Szebelédi Zsolt az éneklés mellett dobol, egy direkt erre a célra tervezett dobfelszerelésen. Szerzőtársával, a gitáros Móczár Lászlóval alkotják a mindenkori VálaszÚt zenekart.

A tatabányai Royal Pubban pénteken napjaink slágerei szólnak majd, míg szombaton a nyolcvanas-kilencvenes évek szerelmeseinek kedvez DJ Borisz. Az Ocho Macho pénteken Tatabányán mutatja meg, milyen hatalmas hangulatot tudnak csinálni ők nyolcan -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!