Kultúra

2017.02.24. 11:48

Reneszánsz, rock, modern és népi zenék a porondon

A Neverending Sorry lemezbemutatója mellett tribute és minimál buli, valamint reneszánsz nap is várja a szórakozni vágyókat a hét végén.

Sz. A.

Pénteken munka után az Odett-rajongók hanyatt-homlok siessenek a tatabányai Roxxyba, ugyanis az énekesnő koncertje nyolc órakor kezdődik.

Odett szerint nem a ruha teszi az embert, hanem éppen fordítva, de mivel divattervezőnek tanult, nem tud kibújni a bőréből, folyton keresi a különleges ruhákat, kiegészítőket. Ezeket pedig sokszor a közönség is megcsodálhatja, hiszen a fellépéseken sem szokott visszafogottan öltözni. Ahogy elárulta, érdekli a grafika, a festészet, a divat, ezért folyamatosan figyeli az itthoni képzőművészeket is.

Szombaton, szintén a Roxxyban a Rózsaszín Pitbull csap a húrok közé, vendégük a Corelosa lesz. A Pitbull egy nappal korábban az észak-komáromi Rock Club 25-ben is fellép.

A tatai Saloon Music Pub-ban szombaton a Neverending Sorry lemezbemutató koncertet ad. Az album címe: Lovin'' A Serbian.

A tatabányai Vadorzóban pénteken folytatódik a Smooth Jazz Klub. Pálinkás Gergely és zenekara fél kilenctől ad koncertet, elsősorban a First Time című nagylemez hanganyagát adják elő. Szombaton Bárány Attila, Acsády és Marchello adja majd meg a buli alapritmusát.

Az esztergomi Stone 6th Clubban Grand Underground Coronita Minimal buli lesz, a Droplex, a Miamisoul, Zareh Kan, Mnmlbros és Rick Sawyer közreműködésével.

A Sportalsóban igazi tribute farsangot rendeznek pénteken: az országszerte egyre népszerűbb Alice Cooper Show ugyanis náluk lép fel. A Where Is Cooper zenekar által bemutatott produkció a mester életművét öleli fel, és nem csak a közismert nótákat felelevenítve. Vendégük a Rammstein egyik legjobb hazai cover zenekara, a Feuer Frei lesz.

Szombaton az Akela és az Alcohol bandákkal, no meg vendégeikkel, a Patriots Rock Banddel és a Rozsdával mulathatnak a keményebb zenék elkötelezettjei.

A Szentgyörgymezői Olvasókör is igazi különlegességel készült: szombaton 17 órától Máriáss Péter és barátai adnak koncertet. Előadásukban megzenésített, archaikus népi imádságok hangzanak majd el.

Szőnyben, a Petőfi Sándor Művelődési Házban szombaton reneszánsz napot tartanak. A délelőtt kezdődő vásári forgatag után 13 órától a Duna népdalkör, fél kettőtől a Győri Gitáregyütes, fél háromtól pedig az Újhold Régizene- és Táncegyüttes ad műsort.

Sz. A. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!