Kultúra

2009.07.08. 14:19

A társulat elénekeli az éjszaka arcait

A Közművelődés Házában július 18-án 18 órakor bemutatkozik az oroszlányi F.L.A.M.E. Musical Társulat. Produkciójuk címe: Faces of the night – Az éjszaka arcai. A társulat tatabányai fellépésének sikere érdekében gondos szervezőmunkába fogott: az oroszlányi nézők számára autóbuszt indít.

kemma.hu

  A musicalcsoport 2003-ban alakult fiatal, tehetséges emberek közreműködésével MASZK néven, és kezdte meg munkáját Oroszlányban. Időközben átalakultak, sokat fejlődtek és 2006-óta F.L.A.M.E néven szerepelnek. A szó jelentése Láng, ami nem mást hivatott jelképezni, mint a bennük égő olthatatlan szenvedélyt a musical és a zene iránt.

A F.L.A.M.E nem csak Oroszlányban, hanem a környező településeken is fellépett már: Bokodon, Dadon, Vértesszőlősön, Tatabányán.
Dallos Zoltán nemcsak a F.L.A.M.E. művészeti vezetője, fiatal tehetsége, hanem a Duma Színház társulatának tagja is. Torzsa Gabriella a Csillag születik televíziós tehetségkutató versenyen vett részt. Hatrapál Tímea színésznőként új színt vitt a csoport életébe hangjával és színészi játékával. Pataki Csaba a komáromi Magyarock Dalszínház és a Duma Színház társulatánál is vendégszerepelt már.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!